iGender

Links

transman.nl
Een website vol informatie over vrouw-naar-man transseksualiteit.

transgendernetwerk.nl
Transgender Netwerk Nederland is een landelijke organisatie die transgenders vertegenwoordigt, bijvoorbeeld in de politiek. Het netwerk zet zich actief in voor de emancipatie van transgenders in de samenleving.

transgendernederland.nl
De Transgendervereniging Nederland streeft emancipatie na van mensen met genderdysforie. De vereniging organiseert lotgenotencontact op ontmoetingsavonden en door het organiseren van activiteiten. Ook streeft de organisatie naar meer begrip en acceptatie in de samenleving.

transvisie.net
In Groningen kun je terecht bij het Genderhome, dat deel uitmaakt deel van de landelijke organisatie Transvisie. Het Genderhome organiseert maandelijkse bijeenkomsten in Groningen voor transseksuelen, transgenders en zij die nog zoekende zijn naar hun genderidentiteit.

transgendergroepgroningen.nl
Stichting Transgendergroep Groningen is een organisatie die opkomt voor de belangen van iedereen die bijzonder is op het gebied van sekse, geslacht of gender. Maandelijks organiseert de stichting een zogenaamde T-soos waar iedereen welkom is.

travestie.org
Travestie.org is een website die als doel heeft de verschillende kanten van travestie, transgenderisme en transseksualiteit te belichten.

geslachtswijziging.nl
Geslachtswijziging.nl is een dienst van Blat advocaten en het eerste en enige online kantoor in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van de juridische geslachtswijziging (man -> vrouw / vrouw -> man) en de vaak daarmee verband houdende voornaamswijziging.

Meedenken over en meeschrijven aan iGender?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.