iGender

Nieuw KRO programma over transgender-zijn

Komend jaar zal de KRO een nieuw programma uitzenden, waarin Arie Boomsma gedurende een langere periode genderjongeren volgt. Door deze jongeren een aantal maanden te volgen, hoopt het programma een beter inzicht te kunnen geven in hun leefwereld. Hoe kom je er achter dat je transgender bent? Hoe is het om transgender te zijn? Hoe reageert je omgeving op je coming out en hoe vul je je leven opnieuw in na je de geslachtsverandering?

Arie zoekt voor dit tv-programma jongeren die hun verhaal met hem willen delen.

Hoe gaat het in zijn werk? Mocht je interesse hebben om je een aantal maanden te laten volgen door Arie, of meer willen weten, neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan via de mail of telefonisch, wat jij het liefste wilt. De redactie praat dan uitgebreid met je verder. Belangrijk om te weten is dat alles in overleg gaat.

Je kunt vrijblijvend contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 035 750 82 14.
 

man & bhHema vroeg in 2011 Andrej Pejic, een van de beroemdste mannelijke modellen van dit moment, om de nieuwste 'mega push-up' beha te promoten. Want wie kan beter bewijzen dat je van niets naar iets kan gaan dan een man, zo dacht het bedrijf. Andrej Pejic wordt gezien als een boegbeeld van androgyne modellen en schopte het in het mannenblad FHM zelfs tot plek 98 in de lijst van meest sexy vrouwen.